5944 0565
info@fokdalspringvand.dk

web-drift-forside-åen-aarhus-800px
Rensning af vandfald, Åen i Aarhus

Service og drift

Pleje og vedligehold af springvand er en specialopgave. Typisk kan opsyn og vedligeholdelsesopgaver deles i to dele: det fysiske springvand og dets omgivelser, samt det tekniske tilsyn af teknikrummet, herunder, pumper og dyser.

Hos Fokdal Springvand er vi specialister i vandteknik, el-teknik og pumpestyring. Vi  passer og servicerer springvand over hele Danmark, både private og offentlige anlæg. Så vi kender de udfordringer der kan opstå, og hvordan vi løser dem.

Vi passer i dag springvand for en række kommuner og organisationer, – ring og hør nærmere.


Få mere at vide

Få en uforpligtende snak om jeres behov for service eller drift.

Ring på 59440565 eller skriv til info@fokdalspringvand.dk.
Service

Assistance og vejledning af jeres driftspersonale
Fokdal Springvand assisterer og vejleder jeres driftspersonale, som passer anlægget til dagligt. Ved hvert servicebesøg tilser vores servicemontør springvandet sammen med jeres driftsmand, og hjælper med at rense afløb og kar, og efterse teknikken. På den måde bliver jeres personale løbende mere fortrolig med teknikken. Det giver færre fejlbetjeninger og skader på anlægget. Vi løser gerne vedligeholdelsesopgaver efter aftale.

En serviceaftale indebærer typisk to til fire besøg hen over sæsonen. Vi starter med at gøre springvandet klar om foråret og slutter det sidste besøg af med at lukke springvandet ned for vinteren.

Mere information
Sæsonstart
Vinterlukning


Driftstilsyn, pasning

Vi har det fulde tilsyn og vedligehold

Fokdal Springvand står for al opsyn og vedligehold af anlægget. Driftstilsynet kan deles i to områder:

  • Springvand og pladsen
    Tilsyn af den synlige del af springvandet og pladsen omkring det. Tilsynet indebærer oprydning, hvor der fx bliver fjernet blade og plastposer fra afløbene, og et visuelt kig på om alt kører som det skal. Rapportering af eventuelle hærværk mv. Vores visuelle tilsyn på pladsen kan ikke stå alene. Et springvand skal visuelt tilses hver dag i driftssæsonen. Kan det ikke lade sig gøre, kan vi hjælpe med at indbygge kontrolvagter og overvågning.
  • Teknikrum og installationer
    Tilsyn af teknikken til springvandet. Vi renser filtre, ser efter pumper, salttabletter og PH-værdi. Denne del af tilsynet kræver specialviden og indsigt. Vores erfaring viser, at forsømmer man det tekniske tilsyn, koster det ofte mange penge at genetablere springvandet, hvis der sker et uheld på teknik siden.

 


Spar på vandet

Ofte kan både vand- og energiforbrug reduceres på ældre springvand. Det er godt for både miljø og økonomi.

Eftersyn – energi og vandforbrug

Problemer med kalk?

Kalk på det fysiske anlæg ødelægger både materialer og nydelsen af springvandet.

Mere om kalk på anlægget