5944 0565
info@fokdalspringvand.dk

Om os

Hos Fokdal Springvand elsker vi vand. Især vand der agerer i samspil med mennesker. Vand kan være meditativt, – eller opildne til sjov og leg.
Vand er også et af grundelementerne i vores liv. Både fysisk og psykisk.
Det er også en begrænset naturressource. Som vi skylder at passe på. Miljø og bæredygtighed er gennemgående temaer i alle vores produkter.
Når vi designer og konstruerer nye springvand, er vores mission at være nyskabende. Vi skubber til springvandstraditionerne. Vi skaber nye oplevelser med unikke og smukke springvand. Og vi gør dem bæredygtige for fremtiden. Vi bruger f.eks. altid genbrugsvand og regnvand. Vi vælger pumper og tekniske komponenter, der bruger mindst mulig energi.
Et springvand skal holde i mange år. Derfor går vi også op i, at drift og vedligehold er så nem og intuitiv som mulig for vores kunder.

Firmabrochure Fokdal Springvand a/s

Selskabet

Fokdal Springvand ApS blev stiftet i 1999. Selskabet har hjemsted i Holbæk, hvor både værksteder, vandlaboratorium og kontor er.

Jørgen Fokdal stiftede firmaet i 1999 og har igennem de efterfølgende 19 år bygget over 100 ikoniske springvand heriblandt (Statens museum for kunst SMK, Rødovrecentret og de 7 mindebrønde på Kastellet).

1. april 2018 overtog Civilingeniør Thomas Friis Jørgensen ejerskabet af Fokdal Springvand ApS og firmaet videreføres med samme navn og i samme ånd som tidligere.

Direktion
Civilingeniør, Direktør Thomas Friis Jørgensen

Revisor
Beierholm, København

Netværk / Medlemskaber
Dansk Industri
Holbæk Erhvervsforum

Markedsområde
Selskabets markedsområde er Skandinavien og EU området