5944 0565
info@fokdalspringvand.dk

FAQ – om vores drikkefontæne

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål vi hyppigst modtager omkring vores Watersculpture Drikkefontæne. Du er selvfølgelig også meget velkommen til, at kontakte os, hvis du har yderligere tvivlsspørgsmål.

Se vores kontaktoplysninger her.

Kan drikkefontænen designes efter mine ønsker?

Når du bestiller din drikkefontæne, modtager du også en designskabelon, som du kan udfylde efter dine helt egne ønsker. Mange bruger f.eks. logo, byskjold, symboler for drikkevand eller lignende i deres design. Kun fantasien sætter grænser.

Dit design kan også sagtens indeholde QR-koder. Så kan du krydre oplevelsen med informationer f.eks. om lokalområdet, en turistattraktion, eller måske ligefrem en mobil skattejagt.

OBS! Det er en god ide, at gøre brug af dynamiske QR-koder, så du har mulighed for, at ændre i indholdet senere hen.

Vil du gerne have en Watersculpture Drikkefontæne i din boligforening, lokale idrætsforening, skolegård eller børnehave, men synes udgiften er for høj? Hvorfor så ikke sælge reklamepladsen, og lade lokale virksomheder sponsorere frisk postevand til kvarterets børn, unge og ældre?

Se eksempler på andres design    |    Designskabelon

Hvor lang er leveringstiden?

Der er ca. 5 ugers leveringstid på en drikkefontæne. Hver enkelt drikkefontæne skal pulverlakeres og derefter anti-grafittibehandles. Det kræver tørre – og hærde tid imellem lagene, og det vil derfor være vanskeligt at fremskynde en levering.

Ønsker du en drikkefontæne som fremstår i børstet stål, vil vi stadig anbefale at den får anti-graffitibehandling. Det kræver dog mindre tørretid og leveringstiden vil derfor være lidt kortere.

Har du en hastesag, kan vi levere indmaden til din drikkefontæne på forhånd, så du kan påbegynde etableringen.

 

Hvad følger med, når jeg køber en drikkefontæne?

  1. Hætte i rustfri stål (med eller uden pulverlakering).
  2. Teknikstang: Dyse, trykslange, drænventil og reguleringsventil.
  3. Bundkrave i rustfri stål med 4 monteringsbolte.
  4. Rillebrønd på 2 meter.
  5. Løftehåndtag til hætten.
  6. Monterings- og driftsvejledning.

Monteringskit:

  1. ½” Trykslange til montering fra reguleringsventil til vandstik.
  2. Vandlederpose.
  3. 4 franske skruer, 4 monteringsbolte med sikkerhedstork, nylonskiver og 1 sikkerhedstorknøgle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derudover medfølger også en støttering til at stabilisere drikkefontænen yderligere, hvis det er nødvendigt.

 

Bruger den strøm?

En Watersculpture Drikkefontæne er 100 % mekanisk. Det vil sige at den ikke har behov for hverken strømstik eller batterier, og udelukkende aktiveres ved tryk fra brugeren.

 

Hvor meget vand bruger en drikkefontæne?

En Watersculpture Drikkefontæne kan levere 200-250 liter vand pr. time ved konstant aktivering. En bruger vil dog typisk bruge ½-1 liter ved et tryk, hvor man må formode at det meste tages med.

 

Skal drikkefontænen lukkes om vinteren?

Drikkefontænen fra Watersculpture er en udendørs frostfri fontæne, som kan fungere hele året. Du behøver derfor ikke lukke af for vandet (og brugerens mulighed for at slukke tørsten) i vinterhalvåret, da vandet drænes af til frostfri dybde efter hver brug.

 

Hvad er anti-grafittibehandling?

Anti-grafittibehandlingen består af en klar lak, som gør det svært for graffitien, at binde på drikkefontænen. Behandlingen gør det ikke umuligt, at øve hærværk med maling, men det bliver til gengæld meget lettere at rense af.

 

Hvorfor skal jeg vælge krave til drikkefontænen?

Der findes tre forskellige kraver til en Watersculpture Drikkefontæne. Ved bestilling skal du tage stilling til hvilken type, som passer til lige præcis dit projekt. Hvilken en du skal vælge afhænger af din belægning, og om du ønsker en synlig eller usynlig krave – altså en flange omkring foden på drikkefontænen.

 

Synlig krave:

På færdig belægning, eller underlag, som kan tænkes at blive ødelagt af vand (f.eks. græs eller grus).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Usynlig krave – lav:

Til belægning på max 7 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Usynlig krave – høj:

Til belægning på max 12 cm.