5944 0565
info@fokdalspringvand.dk

Drikkefontæne-forside-800px1

Gefionspringvandet, København

Watersculpture Drikkefontæne


En udendørs drikkefontæne med funktionelt & æstetisk design

Drikkepost, vandpost eller drikkefontæne. Navnene er mange, men faktum er det samme – en frostfri drikkefontæne er en nem måde, at tilbyde borgerne let adgang til friskt og gratis drikkevand året rundt.

En frostfri drikkefontæne

En Watersculpture Drikkefontæne er frostfri. Det vil sige, at den kan benyttes året rundt uden bekymring for frostskader. Det gør den særdeles velegnet til brug i det offentlige rum, f.eks. langs løberuter, i skolegårde eller på pladser.

En drikkefontæne til børn

Det unikke design har taget udgangspunkt i, at drikkefontænen skal være let at betjene. Den skrå flade og specialudviklede dyse, gør brugen til en hygiejnisk oplevelse. Samtidig sikrer den store trykknap at vandstrålen let aktiveres af både store og små hænder. Derfor er Watersculpture også det oplagte valg, når du søger en drikkefontæne til børn.

Drikkefontænen er ved at blive godkendt til drikkevand efter GDV-ordningen, som er din garanti for, at det friske postevand ikke kommer i kontakt med sundhedsskadelige stoffer.

Om designet    |    FAQ     |    Flere modeller   

 


Hvorfor drikke postevand?

Mange mennesker ser sig nødsaget til, at købe vand på flaske. Det er en ærgerlig tendens, når vores drikkevand faktisk er af så høj kvalitet, og ovenikøbet overholder skrappere krav end flaskevand.

Produktion og transport af flaskevand udleder 80 gange mere CO2 i atmosfæren, end tilsvarende forbrug af postevand – og emballagen ender ofte i naturen, hvor den er svært nedbrydelig.

En Watersculpture drikkefontæne er det miljørigtige alternativ, som sikrer borgerne let tilgængeligt postevand i det offentlige rum.


Her står vores drikkefontæner

Drikkefontænen er allerede en del af bybilledet i flere danske byer, fx København, Århus, Svendborg og Helsingør.

Kort (nyt vindue)    |    Adresseliste (pdf)

Københavnerne er glade for vandet

I Københavns Kommune står drikkefontænen langs løberuter, i skolegårde og på travle hot spots, fx Nørreport Station. Mange af vandposterne er sat op i samarbejde med HOFOR.

Se video med borgernes mening – på hofor.dk

Teknik og montering

Drikkefontænen passer ned i en almindelig Ø 315 rillebrønd, to meter dyb. Lukkeventilen dræner slangen af op til dysen, når den lukker.

Tekniske specifikationer    |    Monterings- og driftsvejledning (pdf)

Hør mere om drikkefontæner

Har du spørgsmål om funktionalitet, priser, sortiment og referencer? Kontakt os i dag!
Tlf: 5944 0565
E-mail: info@fokdalspringvand.dk

Se vores brochure    |    Se prisliste